Onze Forel

Verse hele forel, klaar om te koken

  • Vangst van de dag verpakt in een doos onder ijs (of individueel in vakuumtas).
  • Van + - 250 g tot 350 g (dit noemen wij portie)
  • Van 800 g tot 1 kg voor gezinsmaaltijden.
  • Van 2 tot 3 kg voor speciale gelegenheden.
Beschikbaar in :

Regenboog / Zalmforel klein / Zalmforel groot / Zalmforel reuze

BIO Regenboog volgens het seizoen

Goedkeuringsnummer: VE9002 / BE-BIO-03

In een verse "lekkere" filet

  • Enkel of dubbel, verpakt onder ijs of in porties
  • Uitzonderlijk vers en klaar voor gebruik.
  • Kook het traditioneel of innovatief: het smaakt altijd !
  • Laat je creativiteit de vrije loop als voor- of hoofdgerecht !
  • Minder graten voor meer plezier !
Beschikbaar in :

Regenboog / Zalmforel klein / Zalmforel groot

BIO Regenboog volgens het seizoen

Goedkeuringsnummer: VE9002 / BE-BIO-03

Roken, natuurlijk, en goed !

  • Met de hand geregen op de visdag en voorgemarineerd met ons kruidenmengsel.
  • Lang roken met hete rook volgens ons familierecept.
  • Beukenhout van lokale productie.
  • Zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Beschikbaar in :

Regenboog / Zalmforel klein

BIO Regenboog volgens het seizoen

Goedkeuringsnummer: VE9002 / BE-BIO-03

Mousse van gerookte zalmforel

Zijn geheim ? De versheid en kwaliteit van de vis ! Geen restjes, gewoon zeer vlezige zalmforelfilets, hoogwaardige ingrediënten, een familierecept en maximale aandacht !

Het proeven betekent het risico nemen, niet zonder kunnen…

Beschikbaar in :

Regenboog

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bestelling plaatsen

Forel : een veeleisende kweek

Een geglobaliseerd biologisch voedsel onder strikte controle.

Forel is een veeleisende vis die verschillende omgevingen verdraagt. Hij kan in verschillende soorten habitats leven, van zoet water tot zeewater, maar deze vis heeft een voorliefde voor levendig, fris, zuurstofrijk en helder water… Zijn omgeving en wat hij eet, bepaalt zijn kwaliteit en zijn smaak.

Bij de viskwekerij Mathonet voeden wij uitsluitend 100% bio voer aan alle onze forellen, ook de convetioneel gekweekden.

Viskweker, constante aandacht… Wist je dat het bijna 2 jaar duurt voordat een forel volwassen is ?

De broederij in Freux
Eieren - 30 dagen na het fokken
Jonge visjes - 3 maanden later
Biologisch gecertificeerde vijvers in Pont-Ligneuville
Francis Dupont
Olivier Mathonet